Læsetid: 1 min.

FOLK

4. juli 2000

Lars von Trier
*Med vanlig sans for public relations holder Lars von Trier og Zentropa i dag snigpremiere på
palmevinderen Dancer in the Dark i den lille biograf Kosmorama i Frederiksværk.

Jørgen og Noller
*Brdr. Olsen flyver stadig på kærlighedens vinger. Denne 4th of July er de fløjet til Rebild, hvor de skal deltage i det traditionsrige dansk-amerikanske træf i bakkerne.

Margrethe og Henrik
*Regentparret besøger i dag Kerteminde, som mere og mere ligner en mondæn forstad til Odense. Byen har 650 års jubilæum. Majestæten og Prinsen skal bl.a. besøge det vidunderlige Johannes Larsen-museum på Møllebakken.

Oprah Winfrey
*Den amerikanske tv-personlighed Oprah Winfrey - den højst betalte sådanne nogensinde - har skænket 10 mill. dollar til et program, der giver begavede minoritetsbørn stipendier til USA's bedste og dyreste high schools.

Sangere
*Ved den såkaldte nazi-borg i Nørresundby holder naboerne denne tirsdag deres 'alsang' nummer 500.

Joschka Fischer
*Den visionære tyske udenrigsminister Joschka Fischer deltager i dag i en konference i Berlin om en stabilitetspagt for Sydøsteuropa. Det lyder som en god idé.

Luciano Pavarotti
*Den digre tenor har sagt nej tak til et måltid mad! Under et besøg i Sydkorea nægtede han at bruge 90 minutter på en planlagt frokost med amerikanske og syd-koreanske soldater. Den officielle forklaring var, at han skulle samle kræfter til sine koncerter.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her