Læsetid: 1 min.

FOLK

26. juli 2000

Drude Dahlerup
*Den kendte nej-siger Drude Dahlerup deltager denne onsdag i en ØMU-debat i forbindelse med Nordisk Folkerigsdag i Thy. At dømme efter deltagerlisten bliver der ikke mange, der modsiger hende.

John le Carré
*Den britiske mesterfortæller inden for spiongenren har skænket et stykke af Corn-walls kyst til en fond, der beskytter historiske bygninger og truede naturområder.

Alejeandro Toledo
*Lederen af Perus opposition, Alejeandro Toledo, indleder i dag en række protestmarcher mod den siddende præsident, Alberto Fujimoro, og dennes regering.

Lucille Ball
*På en kongres for fans af den afdøde rødhårede komedienne Lucille Ball for nylig blev det afsløret, at hun fra næste år vil pryde et frimærke fra USA's postvæsen.

John Jensen
*John 'Faxe' Jensen og hans regerende danske mestre i fodbold tager i aften i Superligaen i fodbold mod AaB på hjemmebanen i den sjællandske by Herfølge.

Werner Svendsen
*En tung dreng i dansk kultur- og medieliv, fhv. forlagsredaktør, mag. art. Werner Svendsen fylder i dag 70 år.

C.G. Jung
*Det er i dag 125-årsdagen for C. G. Jungs fødsel. Han blev grundlægger af den såkaldt analytiske psykologi. Som formand for Allgemeine ärtzliche Gesellschaft für Psychoterapie fra 1933-39 kom han på en kurs, der førte til anklager for nazistiske sympatier.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her