Læsetid: 1 min.

FOLK

1. juli 2000

Günther Grass
*'Profeten' er blevet anerkendt med en mindeplade i Gdansk, hvor Grassfamilien stammer fra. Byen slår dermed på tromme for ham, han for den. Nobelpristageren måtte slå på en rigtig tromme ved afsløringen, så fotograferne kunne høre det.

Maria Licciardi
*Just som guidebøgerne i Italien var ved at gøre mafiaen til folklore, sker det ene mord efter det andet, 15 i denne måned, 53 på et år. Mest eftersøgte person er godmother Licciardi, der har givet sætningen Se, Neapel og dø en helt ny dimension. Hvad siger kvindebevægelsen?

Dommer
*En kvindelig dommer i Californien har fået påtale, fordi hun har for vane at bryde ud i sang. En juridisk kommission har belært hende om, at det er upassende. En smule nynnen vil derimod ikke være forkert, vurderer kommissionen.

Placido Domingo
*Operasangeren - en af de tre tenorer - tiltræder i dag som chef for Los Angeles-operaen.

Daniel Barenboim
*Dirigenten truer med at fratræde som chef for Berlins Statsopera, hvis ikke kommunen ryster op med flere penge.

Domenico D'Antuono
*Tidligere munk træder i karakter med sexguide til Rom. Har kortlagt saunaklubber og sexbutikker, "alt hvad der er for de erogene zoner i Peterskirkens skygge", lyder reklamen.

Morten Olsen
*Fra og med i dag er farvehandlerens søn fra Vordingborg landstræner i fodbold. Måtte han skabe et mere farverigt landshold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her