Læsetid: 1 min.

FOLK

22. juli 2000

Newt Gingrich
*Den republikanske politiker Newt Gingrich ryster i bukserne - hans fraskilte
kone Marianne vil skrive en 'tell-all' bog om ham, siger hendes sagfører.

John McCain
*Den republikanske senator har skiftet mening og er nu parat til at blive sin tidligere modstander George W. Bush' vicepræsidentkandidat til valget i USA i november. Men hvad siger Bush til det?

Ryttere
*Her midt i den goldeste agurketid holder Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark i weekenden det 4. Internationale Shetlandspony Show i Vilhelmsborg Hestesportcenter.

Jordemødre
*Lørdag og søndag holdes Morris 1000 Rally i County Cork, Irland. Den pålidelige gamle bil var i mere end en generation kendt som 'jordemoderbilen'. Om der er sådanne blandt deltagerne, vides ikke.

Nordister
*I Ydby i Vestjylland hol-des fra søndag en Nordisk Folkerigsdag, hvor nordiske alternativer til globalisering og EU er på programmet.

Emil Constantinescu
*Den rumænske præsident aflægger fra søndag officielt besøg i Brasilien. Mon ikke de bilaterale problemer mellem de to lande er til at overskue?

Depardieu
*Den franske filmstjerne Gerard Depardieu (51 år) har fået foretaget en bypass-operation. Han ventes at genoptage sit filmarbejde i anden halvdel af august, hvor optagelserne starter til filmen Asterix og Cleopatra.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her