Læsetid: 1 min.

FOLK

17. juli 2000

Elizabeth II
*Hendes Britanniske Majestæt er i historisk fjendeland, når hun denne mandag officielt åbner den nye britiske ambassade i det genforenede Tysklands hovedstad Berlin.

Elisabeth Arnold
*Nu skal der snakkes politik - den radikale Elisabeth Arnold taler i eftermiddag
på Århus Havn om Ømu'en. Som hun og partifællerne går ind for.

Forskere
*Det kribler og krabler - fra i dag er Aarhus Universitet vært for den 19. europæiske Edderkoppekongres. Forskere fra hele Europa vil drøfte edderkopper og deslige frem til 21. ds.

J.K. Rowling
*Forfatteren til de hysterisk populære bøger om Harry Potter har for 4,5 mill pund købt et hus i det mondæne London-område Kensington. Hun bliver næsten nabo til Madonna.

Johannes Bøggild
*Den kendte økonom og det tidligere så kendte tv-ansigt, redaktør, cand. polit. Johannes Bøggild, fylder denne mandag 80 år.

Meg Ryan
*Den amerikanske filmkomedienne Meg Ryan skal skilles fra husbond Dennis Quaid. Det er ham, der har indgivet skilsmissebegæring.

Helge Adam Møller
*Danske konservative politikere fejrede i weekenden golf-triumf i Schweiz. I en dyst med 60 parlamentarikere fra syv lande vandt forsvarsordfører Møller individuelt og blev sammen med formand Bendt Bendtsen nr. to i holdturneringen. Bare det nu ikke får formandsstriden til at blusse op igen.

Bent Christensen
*En turbo vender hjem: Bent Christensen, som før ferien spillede afskedskamp for Brøndby, er begyndt at træne i barndomsklubben Brønshøj

Morten Olsen
*Farvehandlerens søn fra Vordingborg har i dag sin første arbejdsdag som landstræner for fodboldlandsholdet. I eftermiddag holder han pressemøde i Fodboldens Hus i Brøndby - korrekt klædt som altid, forventer vi.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her