Læsetid: 2 min.

K'NYT

7. juli 2000

Orla Frøsnapper igen
*I dag udkommer på Gyldendal den første store samling af Ole Lund Kirkegaards fine fortællinger med forfatterens tilhørende fængende tegninger. Her stifter man ikke kun bekendtskab med Orla Frø-snapper og hans grumme forehavender, men vi møder også Lille Vergil, Hodja fra Pjort, Frode og de andre rødder. Inf.

Melodi Grand Prix til København
*Nu er det besluttet. Af de seks byer, der havde lagt billet ind på at afholde næste års Europæiske Melodi Grand Prix, blev København den heldige vinder. DR og et konsortium bestående af Parken A/S og Wonderful Copenhagen har truffet aftale om, at det traditionsrige musikarrangement afholdes i Parken og København lørdag den 12. maj 2001. Parken vil til den tid have en overdækning, der garanterer, at arrangementet kan afholdes uanset vejr og under gode lyd- og lysforhold.

Rock til solen står op
*Danmarks Lykkeligste Live-orkester giver en marathonkoncert i anledning af Midtfyns Festivalens 25 års jubilæum. Under mottoet 'rock til vi styrter' spiller TV-2 i morgen en gallakoncert med indbudte gæstesolister og andre (også for dem selv) overraskende tiltag. Gallakoncerten bliver (næsten) afslutningen på orkestrets sommertur, og den eneste i 'extended version'.

Fotos med jazz
*I dag kl. 14 åbner en udstilling af jazz-fotografier i Paul's Gallery i Frederiksborggade i København. Udstillingen bærer det simple, men sigende navn Jazz Photographs. Ved åbningen vil der være levende musik ved Christina Von Bülow, Doug Raney og Kasper Vadsholt. Udstillingen varer til den 31. august.

Forførerisk filmkursus
*Filmhøjskolen i Ebeltoft har igen i år et stort udbud af sommerkurser. Et af dem er kurset Kvinder i film, der begynder på søndag med deltagelse af de to kendte filmkvinder Lotte Svendsen og Sidste Babett Knudsen. De har givet kurset undertitlen "Kunsten at forføre, forvirre og forandre", og det har forført så mange til at tilmelde sig, at der kun er få pladser tilbage til dagelever. Der er til gengæld stadig billetter at hente til kurset TV til tiden om, hvad der er godt fjersyn i fremtiden. Her deltager blandt andre instruktøren Jon Bang Caarlsen og tidligere direktør for TV2, Jørgen Flindt Pedersen. Flere oplysninger kan fås på internet på www.efc.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her