Læsetid: 2 min.

Madam Rosas Stjerner 3. - 9. juli

3. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Vædderen
Mars er nu i dit 8. hus. Stå derfor ud på højre side af sengen for at få en god start på dagen. Du må ikke drikke grøn te, og heller ikke tænde lys i gangen. Du må kun træde på stregerne mellem fliserne på gaden i denne uge. Det siger Saturn, som står i opposition til Venus.

Tyren
Uranus står modsat fiskene. Hold dig derfor fra stuvet hvidkål. Det giver oppustet ego. Undgå at snakke med andre mennesker. Du vil uvægerligt komme til at sige noget dumt. Vend toiletpapiret den anden vej (solen i krebsen).

Tvilling
Merkur er i sit lunefulde hjørne. Hvis du ser en stige, der læner sig op ad en husmur, vær så opmærksom på at gå ind under stigen. Det bringer lykke og forebygger katar.

Krebsen
Dit 12. hus er tomt. Du vil derfor ikke dø i denne uge. Men hvis du har 12 lejligheder, skal du skaffe dig af med en af dem. Ellers ser det sort ud.

Løven
Dit 12. hus er bestrålet af flere planeter. Glæd dig derfor til masser af arbejde, overarbejde og atter overarbejde. Ryd ikke op på skrivebordet. Det fjerner arbejdslysten.

Jomfruen
I denne uge er Jupiter i vædderen. Det er derfor en god uge til gåture. Det skåner nerverne. Husk stok. Skorpionmånen hersker i underlivet. Pas på blæren og drik masser af te, men husk at koge vandet tre gange, ellers får du fnat.

Vægten
I denne uge er Jupiter ikke i vædderen. Det er derfor en god uge til at klippe hår. Ost skal pakkes godt sammen i folie, og marmelade skal syltes. Husk at spilde salt hen over venstre skulder. Det bringer lykke.

Skorpionen
Mars er i konjunktion med Pluto. Hvis du har hugget tømmer til at bygge hus, må du derfor være påpasselig med kun at bruge tømmer, hvor grenene engang har vendt nedad på træet. Ellers vil huset brænde ned en dag.

Skytten
Med Saturn i 5. hus vil det være en fordel at knuse et spejl. Syv års ulykke vil blive vendt til syv års lykke, men kun i denne uge. Hvis du bærer haveriven på venstre skulder, bliver det regn (Merkur i konjunktion med sig selv).

Stenbukken
(Stenbukke er meget jordbundne og læser ikke horoskoper)

Vandmanden
Merkur er aktiv i dit område. Du skal derfor syne hænder over et bord, tænde cigaretter med stearinlys og selv samle stikkende og skarpe genstande op fra gulvet. Det forebygger alskens sygdomme.

Fisken
Med Neptun i første hus er dit arveanlæg følsomt i denne uge. Undgå derfor hvide og røde katte. De sorte katte er harmløse. Husk at overtro holder længst, selv om man ikke tror på det.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu