Læsetid: 1 min.

Organist anede intet om ikke-livsfare

6. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Micronews
En hundelort, efterladt på Valby Langgade i København, var i går årsag til, at en ung pige, der var i færd med at krydse gaden, skiftede retning og derved undgik at miste fodfæstet og således ikke faldt ud foran en bus, der i samme øjeblik passerede gaden. Efterfølgende slap chaufføren for at foretage en katastrofeopbremsning.
Umiddelbart herefter lænede en kvinde på 1. sal, der var i færd med at vande sine blomster for åbent vindue, sig ikke pludselig ud af vinduet ved lyden af den bremsende bus, og væltede således ikke en urtepotte ned i hovedet på en organist, der samtidig passerede under vinduet.
Organisten blev ikke dræbt på stedet.
Da han er uvidende om den overhængende livsfare, han ikke svævede i, har man ikke fundet anledning til at tilbyde ham krisehjælp.
Københavns Politi oplyser i øvrigt, at man ikke efterlyser vidner til episoden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her