Læsetid: 2 min.

Politi vil afhøre sex-bagmand

28. juli 2000

Gladsaxe Politi har nu indkaldt ejeren af bordellet Club 8 til afhøring

Gladsaxe Politi har besluttet at indkalde ejeren af bordellet Club 8 i Skovlunde, Ballerup, til afhøring om hendes rolle i forhold til bordellet. Afhøringen vil foregå på tirsdag i næste uge, og kvinden kan derfor ifølge Gladsaxe Politi "formelt betragtes som sigtet i sagen."
Information kunne i går afsløre, hvordan kvinden, der kalder sig Luna, både rekrutterer udenlandske kvinder til at arbejde som prostituerede og bedriver alfonseri. Information kunne også afsløre, at selv om politiet stormede bordellet i mandags og i den forbindelse anholdt de udenlandske prostituerede, der arbejdede på stedet, blev 'Luna' hverken afhørt eller arresteret.
Dette skyldtes ifølge Gladsaxe Politi, at de ikke havde baggrundsmateriale nok til at afhøre kvinden.
"Vi stod med noget materiale, som vi slet ikke havde kigget igennem endnu, og hvis man gør tingene halvt, så får man altså også et halvt resultat," forklarer vicekriminalinspektør Ole Andreasen om den manglende afhøring.
"Nu har vi en foreløbig aftale med hende på tirsdag. Om hun så overholder den, det kan jeg så ikke svare på i dag, men det formoder jeg - hun mødte op i retten ihvertfald."

Nye piger tilbydes
- Hvad vil I spørge hende om?
"Jamen, det skal jeg jo have til gode, til hun kommer. Det kan jeg ikke fortælle dig nu. Men vi skal selvfølgelig afhøre hende om hendes forhold til klubben. Og så skal vi samtidig have undesøgt hendes skattemæssige forhold, f.eks. hvor mange piger der kan have været, og hvor meget, de kan have tjent ind i den periode."
- Kan I se på en persons skatteforhold, om hun har været alfons?
"Det kan jeg ikke svare dig på i dag."
- Hvis hun siger, hun ikke har modtaget penge, hvad vil I så gøre?
"Jamen, det vil jeg ikke fortælle dig endnu.
- Hvordan vil I sikre jer, at hun ikke er i gang med at importere flere piger?
"Vi vil gøre det på den måde, at vi har været ude på stedet og kontrollere det, og vi prøver at lytte os frem til, om hun er ved at oprette noget et andet sted. Det er de muligheder, vi har. Enhver kan jo gå ud og oprette et bordel i aften, hvis de ville - det er ligesom, hvis man bliver taget for spirituskørsel, men gør det igen næste dag. Det kan vi ikke gøre noget ved."
- Jeg har ringet til klubbens telefonsvarer i dag. Der er en russisk og en thailandsk kvinde, der udbydes nu. De var der ikke før...
"Nej, vi har også haft kontakt med klubben i dag og de siger, at der er filmforevisning, men at der i øvrigt ikke sker nogen prostitution og..."
- Men de siger jo lige på telefonsvareren, at de har en glatbarberet russer, en thaikvinde osv.?
"Ja, men vi har talt med dem i den virkelige verden, vi har ikke kun talt med en telefonsvarer. Vi laver selvfølgelig noget kontrol. Vi gør alt det, vi overhovedet må på lovlig vis."
Gladsaxe Politis aktion mod Club 8 fandt sted mandag eftermiddag.
Onsdag blev de fire ungarnske kvinder, politiet fandt på Club 8, dømt til udvisning af Danmark.
I går torsdag lød Club 8's telefonsvarer: "Der vil komme nærmere besked om, hvornår vi starter op igen."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her