Læsetid: 1 min.

Serbisk opposition går samlet til valg

27. juli 2000

*Alle serbiske oppositionspartier undtagen et enedes i går om at gå samlet til valg, når Serbien til efteråret holder lokalvalg. Oppositionen erklærede også, at den er "parat" til at stille op ved de kommende præsident- og parlamentsvalg, og at den vil stille en fælles kandidat mod den siddende præsident Milosevic. En endelig afgørelse herom tages dog først i næste uge efter drøftelser med regeringen i Montenegro. Kun ét parti, Bevægelsen til Serbiens Fornyelse ledet af Vuk Draskovic, står uden for aftalen. Draskovic har erklæret, at hans parti vil boykotte valgene.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her