Læsetid: 2 min.

Sommerkalender

27. juli 2000

Rock
*Pavillonen i Fælled-parken, København Spillemandsmusik fra 1700-tallet blandet med moderne funkrock er fynske Serras' specialitet.
Kl. 20.

'Kongens Have, Odense Dagens musiktilbud over for Odense Banegård er Souvenirs og Michael Falch & De Nye Rejsende.
Kl. 19-22. Fri entré

Kunst
*Urban Photographic Gallery, København Landskaber. Fotografen Johnny Jensen udstiller 20 sort/hvide fotografiske parafraser over 1920'rnes og 1930'ernes postkortfotos. Der er tale om idylliske landskaber af den uspolerede slags.
Nansensgade 35.
To. kl. 13-18, fr. kl. 13-19 og lø. kl. 10-15. Til den 24. aug.

Klassisk
*Tivoli, København Pianisten Elisabeth Westenholz spiller en klassiker i Tivolis Koncertsal: J.S. Bachs 'Das Wohltemperierte Klavier'.
Kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal. Westenholz spiller værket over tre aftener. Oplev også kunstneren lø. den 29. og ma. den 31. juli i Tivolis Koncertsal.

*Gjethuset, Frederiks-værk Under Frederiksværk Musikfestival præsenteres Paizo kvartetten bestående af Anna Zelianodjevo og Kirstine Futtrup på violin, Magda Stevenson på bratsch og Kaja Aadne på cello. Kvartetten spiller værker af Haydn, Bartok og Beethoven.
Kl. 20.

Scenen
*Fredensborg Slotspark I aften er der premiere på en opførelse af Mozarts Tryllefløjten. Det er Fredensborg Sommerteater, der står bag, og på rollelisten er blandt andre Ulrik Cold og Louise Fribo.
Eremitage Alleen ved Esrum Sø, Kongebroen. Kl. 19. Til 13. aug.

Film
*DR 1 David Cronenberg fortæller den bizarre historie om en fransk diplomat, der i 1960'ernes start forelsker sig i en kinesisk operasanger(inde?), som spiller titelrollen i Peking-operaens opførelse af Madame Butterfly. Vent ikke erotiske excesser, men snarere en klassisk kærlighedshistorie om besættelse og bedrag. Jeremy Irons og John Lone er de elskende, og filmen, der er fra 1993, bygger på et skuespil af David Henry Hwang.
Madame Butterfly. Kl. 22.55 - 00.30.

Jazz
*Copenhagen JazzHouse Trioen Kind of Jazz, dvs. Niels Raae (klaver). Peter Hansen (bas) og Mikkel Find (trommer), spiller i Copenhagen JazzHouse (også fr. og lø. kl. 21.30).
Kl. 20.30.

For børn
*Frederiksberg Have,
København Byens Fortællere er repræsenteret af Henriette Rytz Kylmann, der vil fortælle to historier: historien om Gefion og en hemmelig historie. Det er for alle børn mellem 4 og 10 år.
Kl. 12. Gratis.

*Bredegrund Byggelegeplads, København 'Vi (h)juler på legepladsen' lyder den hemmelighedsfulde overskrift på dagens børneaktivitet under Børnekulturbro 2000.
Bredegrund 8. Kl. 13-15. Gratis.
Flere oplysninger på tlf. 32 59 81 86.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her