Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 1-2. juli

1. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
*Amager Strandpark, København
Brofest i anledning af Øresundsbroens åbning. Om eftermiddagen på 5-Øren med bl.a. Mek Pek, Elisabeth og Alberte og for de lidt ældre Povl Dissing og sønner, Michael Wiehe og Tobias Trier. Om aftenen på 10-Øren ved D-A-D og Brd. Olsen og et svensk-dansk All-Star Band med bl.a. Caroline Henderson og Eric Gadd.
Kl. 15-19 på 5-Øren, kl. 19-23-30 på 10-Øren

*Ideal Bar i Vega, København
Det tyske techno-label Compost har sat Michael Reinboth og Fauna Flash til at bestemme aftenens musik.
Fra kl. 23.

*Skagen
Skagen vise-, folk-, og bluesfestival har i dag de store trækplastre på programmet i skotske Run Rig og danske De gyldne løver. I morgen lukkes festivalen af Allan Olsen og Oysterband.
Fra kl.13 lø. og sø.

Dyreskuepladsen, Roskilde
Tyske techno-overmennesker i Oval og Funkstörung entrer festivalen sammen med britiske Oasis og Pet Shop Boys. Nordens repræsentanter tæller bl.a. finske Gjallerhorn, Islandske Magga Stina og danske Silo. I morgen takkes af med bl.a. Everything But The Girl, Love Shop og Lou Reed.
Fra kl.12 lø. og 12.30 sø.

*Madsby Legepark, Fredericia
Åh Abe show med Mek Pek leverer børnesange tilsat moderne poprytmer.
Kl.14.

Klassisk
*Vor Frue Kirke, København
Sommerkoncert i Vor Frue Kirke med organisten Katrin Meriloo fra Estland. Værker af Olsson, Back, Konstantinas Ciurlionis og Naji Hakim.
Lø. kl. 12

Scenen
*Hamburg
Balletlegenden Vaslav Niijnskij har inspireret danskernes tyskamerikanske yndlingkoreograf John Neumeier til en ny ballet - Niijnsky - der åbner de 27. Hamburg Ballett Tage på Hambrugische Staatsoper. Samme dag indvies en udstilling om Niijnski på Museum für Kunst und Gewerbe.
Hamburg Ballett, "Niijnsky" 2., 4. og 13. juli.
Niijnsksky Gala XXVI 16.juli. Tlf 0049-40-351721 ell. www.hamburgballett.de

Kunst
*Recent Works, Najlsgade 21
Kl.17 i dag vil den tyske kunster John Bock i samarbejde med danske fotomodeller opføre en catwalk-perfomance, hvor modellerne er iført kunstnerens excentriske kostumer. Sidste år blev en lignende performance vist i Museum of Modern Art i New York og i Venedibiennalen.
Bygning 15, Kbh S
Udstillingen vises indtil 29. juli. Yderligere information på tlf. 32570979

Film
*TV2
Mens vi venter på Ondskabens øjne 2, kan vi delikatere os med denne filmatisering af en tidligere Thomas Harris-roman om Hannibal the Cannibal.
Eller rettere om den retmedicinske FBI-ekspert, der jager udyret ved at sætte sig ind i hans forvredne sind. En af de skrappeste og skarpeste thrillers fra 1980'erne og med en mesterpræstation af englænderen Brian Cox som seriemorderen. Michael Mann, kendt for The Insider, har instrueret.
Manhunter. TV2, lø.kl. 00.05-02.05

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her