Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 15. juli

15. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
Vega, København
Under titlen Copenhagen Hipster Night introducerer amerikanske Big Bad Voodoo Daddy svingende big band-musik fra 40-50'erne til det nye årtusindes publikum.
Kl. 21.

Klejtrup Hallen, Hobro Souvenirs med Sofie Bondes bløde stemme og Niels Torps sikre popmelodier er hovednavn på Øster Hurup Open Air, der også byder på Lars Lilholt.
Kl. 19.

Holsted Nord, Næstved Muskelsvindsfondens årlige Grøn Koncert leverer alt fra børnevenlige Creamy og satiriske Det Brune Punktum til jazzede Sanne Salomonsen og drengede D:A:D.
Fra kl. 14. I morgen i Valby Parken, København, også fra kl. 14.

Klassisk
Kanonhallen, København Komponisten Anders Brødsgaard har premiere på operaen Rejse Operatorium Rejse. Værket har tekst af Klaus Høeck. Iscenesættelse: Karin Søndergaard og Kjell Yngve Petersen.
Lø. kl. 20, Østerfælled Torv 37. Billetter på tlf 3543 2021 ma-fr. kl. 14-18.

Kunst
Husets Biograf og Teater, København Du kan stadig nå at se udstillingen Spirits of Jerusalem, som består af stemningsbilleder af den israelske kunster Shai Ginott. Udstillingen er lavet i anledning af Jerusalems 3.000 års jubilæum og turnerer nu i Europa.
Rådhusstræde 13.
Dgl. kl. 10-13 og 15-23.
Sidste dag sø.

Kunstakademiets Arkitektskole, København
Det er sidste chance for at se, hvad årets afgangselever på Arkitektskolen har præsteret i deres afsluttende projekter.
Meldahls Smedie, Philip de Langes Allé 10, Holmen.
Kl. 12-18. Sidste dag sø.

Film
TV 2 Kevin Costner spiller en af Det vilde vestens både virkelige og mytologiske figurer i Lawrence Kasdans Wyatt Earp. Hvor Tombstone med Kurt Russell var action-versionen af Earps sidste år, så følger Kasdans film den legendariske sherif fra de fandenivoldske ungdomsår til det afgørende showdown i OK Corral. Costner har ydet noget af sit bedste arbejde sammen med Kasdan, og Wyatt Earp er ingen undtagelse. Wyatt Earp. TV2, lø. kl. 21.20-00.30

DR2 Sean Connery brillierer som munkedetektiven William af Baskerville i Rosens navn, Jean-Jaques Annauds stilfulde filmatisering af Umberto Ecos middelalderkrimi. En ung Christian Slater spiller Williams elev og må tage sin del af slæbet, da det umage par under et besøg i et dystert, afsides liggende kloster involveres i en indviklet og livsfarlig historie om nogle forsvundne bøger, der anfægter kirkens ord og Bibelens bogstav. Blinde munke, brutale inkvisitorer og en beskidt, men meget smuk og velformet kvinde er bare nogle af de forhindringer, som datidens Holmes og Watson støder ind i. Annaud holder konstant gryden i kog og spændingen på et højt niveau. Alene for sine imponerende kulisser er filmen et gensyn værd.
Rosens navn. DR2, sø. kl. 20.50-23.00

Information retter:
Vi bragte i går beklageligvis en gammel kalender.
Vi beder om forladelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her