Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 24. juli

24. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
Skråen, Aalborg Arrangørgruppen Musikkens Venner i Århus står bag Sommer på Tangkrogen, der får besøg af en af sommerlandets mest flittige rejsende, spillemanden Lars Lilholt.
Kl. 18.

Klassisk
Svanekegården, Bornholm De kan bl.a. opleve Guldhornene med musik af Hartmann i et rent Hartmann-program ved Bornholms Musikfestival. Nina Gade spiller klaver, Preben Harris reciterer.
Mandag kl. 20.
Billetter tlf. 56 48 00 01

Kunst
Hollufgård, Odense I dag kl. 12 åbner den svensk-amerikanske kunstner, Alexandra Kostrubala, der p.t. er gæstekunstner på Gæsteatelier Hollufgård, en 'grænsesprængende' udstilling i uvante omgivelser. Over 20 yngre danske og udenlandske kunstnere deltager på udstillingen, som ønsker at sætte kunstens status og form til diskussion. I forbindelse med åbningen vil alle mandlige kunstnere være iklædt smoking og den russiske model Andrei Arkhipine vil optræde med natklubshow!
Parken ved Hollufgård i Odenses sydøstlige udkant. Dagligt kl. 12-20. Til 31. juli. Udstillingen har også en hjemmeside: www.flying.to/park

Scenen
Mobil Scene, København påtager sig at lære københavnerne at strikke og derefter deltage i fællesstrikning af et kæmpeflag - rødt&hvidt eller blåt med stjerner i disse tider? Det vides ikke, om man selv skal medbringe pinde.
Nyhavn. Kl. 16 -19.

For børn
Bio Vanløse, København Sommerbio for børn holder pause i næste uge. Så det er nu, man skal slå til, hvis man vil se dejlige dukkefilm og eddersjove eventyr. Der vises tre film for alle børn fra 4 år og opefter. Blandt andet dukkefilmen Den lille ridder, der fortæller historien om en køkkendreng, der gør oprør mod den kedelige voksenverden, hvor det er forbudt at tale højt, blive gal og slås. Sin vrede bruger han i kampen mod drager og troldmænd.
Jernbane Allé 38. Kl. 10. Gratis.

Københavns Hovedbibliotek Koncert med Rama Dama Jam Band. Musikerne er fra Malmö, men musikken er fra hele verden. Der bydes op til dans!
Gården bag biblioteket,
St. Kannikestræde 14.
Kl. 11. Gratis.

Børnekulturhuset Brønshøj-Husum Hele denne uge er der indrettet animationsværksted i kulturhuset, så børn i alderen
9-13 år kan lære at lave deres egne tegnefilm med professionelt udstyr.
Tølløsevej 49, 1. sal.
Ma-fr. kl. 10-13. Gratis.
NB! Det er vigtigt at være med hele ugen.
Flere oplysninger på
tlf. 38 80 44 08.

Blandet
Folketinget, Christiansborg, Slotsholmen Turistomvisning i Folketinget.
Dagligt kl. 10, 11, 13, 15, 16 (kl. 14 på engelsk). Frem til 13. august.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her