Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 28. juli

28. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
Indelukket, Silkeborg Ray Charles, den snart 70-årige og stadig lige vitale R&B-gudfar, er dagens hovednavn i søhøjlandet.
Fra kl. 15.

Lienlundparken, Nakskov The Walkers tager en tur rundt i landet og genopfrisker de glade minder fra 70'erne, da de var Danmarks førende stjerner inden for glamrock.
Kl. 19.30

Varde Friluftsscene, Varde For 22. gang afholdes lokalt Open Air med førende navne i dansk rock og pop: Poul Krebs, Inside The Whale, Johnny Madsen, Bamses Venner, Zizidada, Gnags o.a.
Fra kl. 10. Fortsætter lørdag.

Klassisk
Kanonhallen, København De kan opleve Anders Brødsgaards opera Rejse Operatorium Rejsen. Tekster: Klaus Høeck.
25 medvirkende.
Serridslevvej 2, Kbh. Ø.
Kl. 20. Det er sidste forestilling. Billetbestilling på tlf. 35 43 20 21.

Kikkassen, DR2 I dag er det 250-året for J.S. Bachs død. Over Eurovisionsnettet sender man tv-programmer om Bach i 24 timer, og det har DR2 tilsluttet sig. Fra 7 morgen i dag og 24 timer frem kan De uafbrudt følge livekoncerter m.v.
Fra kl. 7 på DR2

Kunst
Berlin og www
Awarehaus For Groupies af den danske gruppe Kunstart, der indledte sin eksistens i Vegas kælder i foråret 1999, er med på en minifestival i Berlin. Awarehaus er et eksperiment, der integrerer dialog med musik, mad med skulptur, dans med lys, rum med toner, folk fra Berlin og København, nu med da og når.
FTP Galerie, Revalerstrasse 99, Berlin samt på internet på adressen: www.tvropa.com. Udstillingen varer til 30. juli.

Scenen
Kaleidoskop, København har premiere på Joseph Chaikin & Sam Shepards stemningsbeskrivende digte Spelling Love i en todelt opsætning. Første del, The Swimming Pool, tolkes af danserne Ted Johnson, Alex Rose og Charlotte Boye-Christensen i sidstnævntes koreografi. I anden del, Savage/Love, fortolkes digtenes perspektivering af kærligheden og det menneskelige følelsesregister i ord og bevægelse af skuespillerne Susanne Storm og Tine Gotthelf, samt danserne Ted Johnson og Alex Rose. Instruktion og scenografi: Erik Gottlieb.
Nørrebrogade 37.
27. juli - 12. aug. (undtagen søndag og mandag).
Billetter: tlf. 35 36 53 02.

Film
DR 1 William Hurt, der nu ses alt for sjældent, er uhyggeligt overbevisende som kuldslået sovjetisk politimand i denne dygtigt sammenskruede thriller fra 1983 med manuskript af ingen ringere end Dennis Potter. Optaget i Helsinki, der gør det ud for Moskva, hvor tre lig findes i Gorgi Park. En flot rollebesætning samler Lee Marvin, Brian Dennehy, Michael Elphick og Ian Bannen.
Gorky Park/Mord i Gorky Park. Kl. 22.35-01.00.

For børn
Nørre Allé Medborgerhus, København Der er koncert med det svenske band Rama Dama Jam Band, der spille eksotisk og dansevenlig verdensmusik for børn.
I medborgerhusets gård, Nørre Allé 7, Nørrebro. Kl. 11. Gratis.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu