Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 29.-30. juli

29. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
Tisvilde Bio & Bistro Søs Fenger, der i foråret udgav sit 6. soloalbum, Søs, har i aften valgt at spille sine numre unplugged, dvs. overvejende akustisk.
Kl. 22.45

Vega, København Under titlen Respect Is Burning sættes fut i dansegulvet med latin-, soul-, house- og discorytmer af franskmændene DJ Deep, Charles Schillings, Pepe Bradock And Friends.
Kl. 23-06.

Langelandsfestival, Rudkøbing Danmarks største havefest kan i dag byde på multietniske Outlandish og den tidligere Roxy Music-forsanger Bryan Ferry, der på sit nyeste album, As Time Goes By, fortolker klassikere fra 30'rne.
Fra kl. 10.30.

Klassisk
Tivoli, København Pianisten Elisabeth Westenholz spiller en klassiker i Tivolis Koncertsal: J.S. Bachs Das Wohltemperierte Klavier.
Koncertsalen.
Lørdag kl. 19.30 og igen mandag den 31. juli kl. 19.30.

Kunst
Øksnehallen, København Jazz Giants hedder en udstilling, der kan ses som en naturlig fortsættelse af Copenhagen Jazz Festival. Fotografen John R. Johnsen har samlet sine indtryk af jazzens legender igennem 35 år. Fra Duke Ellington og Count Basie over Monk og Gillespie til Michel Petrucciani og Eliane Elias.
Øksnehallens foyer, alle dage, undt. ma. kl. 11-18. Gratis. Til 13. aug.

København I dagene 29. juli til 2. august bydes der på en happening under titlen Alice Stiernfeldt-Tanwier - en biografisk guidet bustur. Svenskfødte Annika Lundgren, der sidste år stod for Deliah Jensen-ture i Århus, foranstalter med afgang fra Rådhuspladsen i København bustur i Alice Stiernfeldt-Tanwiers' fodspor. En kvinde, "hvis liv og eventyr grundlæggende ændrede tingenes gang i Københavns-området gennem 1980'erne og 90'erne." Hvis man føler, man var momentant fraværende dengang, kan oplysninger indhentes hos: Annika Lundgren, Schacksgade 9, st.tv. tlf. 33 14 11 47. e-mail: a.lundgren@mail.tele.dk.
Afgang fra Rådhuspladsen.

Scenen
Bådfarten, Lyngby sø Det er besværligt med, men umuligt uden - kvinde og kærlighed. Manden bag den landskendte erklæring har leveret flere til de romantiske aftener på søen, mens Christian Kronborg har sat musik til (Benny Andersen, selvfølgelig). Tre sangere og en musiker fortolker. Det hele sker i Teater PræCdens' regi. Teatret har en ambition om at komme på omgangshøjde med Mungo Park og Grob.
Til 2. aug. Hver aften kl. 20, lø. desuden kl.18. , sø. kun kl. 16 18. Vin og madkurve er velkomne.

Film
Sverige 1 Jan Troell, der altid selv fotograferer sine film, er en visionær svensk instruktør, når han sætter kameraet for sit digterøje. Som her, hvor han - i et af sine hovedværker - fortæller en menneskeligt rig og varm udviklingshistorie om en ung mands modning til forfatter. Med Eddie Axberg, Allan Edwall, Max von Sydow og Per Oscarsson. Baseret på Eyvind Johnsons romanserie Romanen om Olof.
Här har du ditt liv/Her har du dit liv.
Lø. kl. 21.15-00.00.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her