Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 3. juli

3. juli 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
*Mojo, København Der er prominent besøg af den amerikanske bluessangerinde Shemekia Copeland, datter af blueslegenden Johnny Copeland.
Kl. 21.30
(Spiller også i morgen på Det Bruunske Pakhus, Fredericia kl. 21.00)

Klassisk
*Gjethuset, Frederiks-værk Årets Frederiksværk Festival byder på en lang række klassiske koncerter. Koncertrækken indledes med Arken Ensemble, der spiller Carl Nielsens Lille Suite og Asger Hameriks Simphonie Spirituelle, mens solisten Christina Åstrand spiller Bachs E-dur Violinkoncert.
Kl. 20

Kunst
*Kunstakademiets Arki-tektskole, Holmen En udstilling viser resultaterne af de studerendes arbejde med den afsluttende opgave i arkitektuddannelsens fem-årige studieforløb - i alt 80 afgangsprojekter. Her kan ses tegninger, computergrafik og modeller. Der er forslag til virtuelt bygningsværk, collager af konkrete bygningsværker m.v.
Meldahls Smedie, Holmen. Kbh. Hver dag kl. 12-18. Til 16. juli.

*Masnedøfortet, Vordingborg Sommerudstillingen på fortet viser 42 kunstnere fra Storstrøms-regionen og tre gæsteudstillere fra Fyn. Fortet, som blev Vordingborg Kommunes ejendom i 1994, er bygget i 1912-15 med det formål at kontrollere skibstrafikken i storstrømmen og stoppe fjendtlige styrker.
Fortvej 8, Vordingborg. Dgl. kl. 10.17. Til 20. august.

Scenen
*Krystalgade, København Den norsk-svensk-danske lyriker Kim A. Page fremviser og fortæller sine digte i en lyrikperformance koreograferet af Erik Pold. Under Huden hedder hendes forestilling om en kvinde alene med en krop, vand og salt. Malin Westling spiller cello til.
Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15, kl. 17.30. Gratis.

*Tivoli, København Endnu et højspændings-rytme-danseshow får verdenspremiere, når Plænen lægger sceneplanker til TRASH! - An Explosion of Percussion. Koncertarrangøren Carsten Svoldgaard er idémanden bag dansen, der udføres af musicaldansere fra West End. Showet turnerer senere i Danmark og verden - med start 7. sept. i Vejle.
Tivoli, i aften kl. 19. Alm. Tivoli-entré.

For børn
*Grand Teatret, Køben-havn Året københavnske sommerbio for børn begynder i dag med visning af tegnefilmen Cirkeline - storbyens mus, instrueret af Jannik Hastrup. Sommerbio er arrangeret af en række forskellige organisationer i samarbejde med fire københavnske biografer og Center for Børne- og Ungdomsfilm på Det Danske Filminstitut. Programmet løber igennem juli og august, og alle forestillinger er gratis. Men billetbestilling er muligvis nødvendig.
Mikkel Bryggersgade 8, kl. 10. Billetbestilling tlf. 33151611

Fjord- og Bæltcentret,
*Kerteminde Oplev delfiner og se marsvinene Eigil og Freja blive trænet og fodret.
Margrethes Plads 1. Marsvineopvisning kl. 11, 14, 15.30 og 17.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu