Læsetid: 2 min.

Sommerkalender

6. juli 2000

Rock
Vega, København Sonic Youth fra New York holder stadig skansen som de førende inden for støjrocken, senest overbevisende bevist på albummet NYC Ghosts & Flowers.
Kl. 21

Kongens Have, Odense Sommerunderholdning over for stationscentret ved Mek Pek Party Band og guitarpopbandet Colorblind, der for et par år siden havde et mindre hit med ørehængeren Sentimental Fool.
Kl. 19-22. Fri entré

Stars, Vordingborg Hvem, der kommer og spiller i aften, er en overraskelse. Sidst var det Thomas Helmig, og arrangørerne lover, at det også denne gang et stort dansk navn.
Kl. 21.30

Ringe Så tager Midtfyns Festival over, hvor Roskilde slap, i dag med blandt andre Eurythmics, Macy Gray, Texas, Eels og Gnags.
Fra kl. 17

Kunst
Aarhus Kunstmuseum Hanne Nielsen & Birgit Johnsen står med deres tre nye værker Inflated Constructions bag museets tredje demo-installation i år. Heri indgår to videoværker og en flipbog. Seksualitet, voyeurisme, kvindelighed og mandlighed er sat i spil, og værkerne udfordrer vores pinlighedsgrænser. Som sædvanlig, når det radikale kunstnerpar Nielsen & Johnsen er på banen, fristes man til at sige.
Tir.-søn. kl. 10-17. Til 10. sep.

Jazz
Copenhagen JazzHouse Christina Nielsen og Carsten Dahl forener deres sopransax og klaver i en duo, som netop har debuteret på cd, og som her spiller optakt til Copenhagen Jazz Festival.
Kl. 20.30. Niels Hemmingsens Gade 10

Film
TvDanmark 1 Fans af Peter Falk kan godt sætte kryds ved denne komedie fra 1989, hvor han spiller en gangster, som efter et langt fængselsophold prøver at komme overens med sin datter (Emily Lloyd fra Wish You Were Here). Desuden medvirker så gode kræfter som Dianne Wiest, Jerry Lewis og Lionel Stander. For instruktionen står Susan Seidelman, for manuskriptet Nora Ephron og Alice Arlen.
Cookie. Torsdag kl. 21.00 - 22.40

Scenen
Tivoli Den tidligere balletmester Frank Andersen har nu fået Kinas Nationalballet til at besøge København med sine eksotiske balletdansere. De viser to kinesiske balletter - politisk kunst for tåspidssko. Som en særlig kuriositet danser kompagniet Andersens og Eva Kloborgs nyopsætning af Bournonvilles Sylfiden - med scenografi af Mikael Melbye.
Tivolis Koncertsal, Kvindernes røde Regiment, tor. og fre. kl. 19.30 samt Sylfiden og Den gule Flod lør. kl. 19.30 og søn. kl. 14.30 og 19.30. Tlf. 33 15 10 12

For børn
Zoologisk Have, Kbh. 
For børn med konkurrenceånd er der mulighed for at måle sine egne præstationer med dyrenes i bl.a. løb og måske vinde en guldmedalje.
Roskildevej, dagligt kl. 9-18 frem til 20. aug.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her