Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

28. juli 2000

Geoff Hurst
*Den tidligere West Ham- og landsholdsspiller vil sætte sin landsholdstrøje fra VM-finalen i 1966 til salg på en auktion i september. Pengene vil bl.a. gå til en kræftfond, som holdkammeraten Bobby Moore stiftede.

Mike Tyson
*Den berygtede sværvægtsbokser entrer endnu en gang ringen. Den 8. september møder han David Izon fra Nigeria. Izon har en rekordliste på 26 sejre i 29 kampe.

Dommerbeskyttere
*Det engelske fodboldforbund indfører nye og hårdere straffe overfor spillerne i Premier League. I fremtiden vil en spiller få 12 dages karantæne og en bøde på fire ugers løn for at skubbe eller holde en dommer, og hvis det gentager sig, lyder karantænen på ét år.

Nocko Jokovic
*AGF'eren risikerer at få sin fodboldmæssige fremtid afgjort i dag, når politiet afgør, om han skal tiltales for vold eller ej. Jokovic nikkede søndag morgen en medpassager en skalle i en taxi på vej hjem fra en bytur. Det skete mindre end et halvt år efter, at han blev idømt 30 dages fængsel for at have slået en ung mand ned.

Mehrdad Minavand
*Den iranske landsholdsspiller går glip af sin østrigske klub Sturm Grazs anden kamp i anden kvalifikationsrunde til Champions League på udebane mod Hapoel Tel Aviv. Minavand kan ikke få visum til at rejse ind i Israel, der ikke har haft diplomatiske forbindelser til Iran siden 1979.

Stefan Effenberg
*Bayern Münchens midtbanespiller har afvist den nye landstræner Rudi Völlers tilbud om at vende tilbage til det tyske landshold. Effenberg har flere gange tidligere bebudet sin afgang, men holder nu fast i sin beslutning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her