Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

21. juli 2000

Marla Runyan
*Som den første blinde løber har Marla Runyan kvalificeret sig til OL. Den 31-årige 1.500 meterløber kan kun vagt ane sine konkurrenter. Ved handicap-OL i for fire år siden vandt hun kvindernes femkamp.

Peter Grønborg
*Den 30-årige Politiken-journalist bliver tvDanmarks nye kommentator. Han skal sammen med Lyngby-træner Poul Hansen føre seerne gennem det danske fodboldlandsholds udebanekvalifikationskampe til VM 2002.

John 'Faxe' Jensen
*Den spillende Herfølge-træner repræsenterer de danske fodboldmestre, når der i dag i Genève trækkes lod til de afsluttende kvalifikationskampe til Champions League. Mon de kan udtale klubnavnet korrekt dernede?

Thomas Holm
*Ved den årlige VM-turnering på Grand Hotel i Monte Carlo har danske Thomas Holm fra Humlebæk Backgammon Klub kvalificeret sig til finalen, der spilles søndag.

Thomas Gravesen
*Den 24-årige landsholdsspiller skifter uventet fra Hamburger SV til Everton, hvor han bliver klubkammerat med bl.a. Paul Gascoigne, som Everton sikrede sig i mandags. HSV besluttede torsdag at lade Gravesen rejse, selv om han havde et år tilbage af sin kontrakt.

Roy Hodgson
*FCK's nytiltrådte engelske
træner fortæller torsdag til Ritzau, at freden nu er forbi for de indolente FCK-spillere. "They're gonna sweat blood," siger løvetæmmer Hodgson, der ikke tør love, at FCK vinder DM-guld allerede i denne sæson, men til gengæld garanterer, at tilskuerne i Parken ikke kommer til at opleve et dovent FCK-mandskab. På høje tid.

Allan Mogensen
*Den danske orienteringsløber, der onsdag mistede sin ene kontaktlinse, da han faldt i en grøft og måtte nøjes med en syvendeplads, tog torsdag revanche da han vandt niende afdeling af Word Cuppen i Lahti i Finland, og han kravlede dermed op på andenpladsen på den samlede Word Cup-rangliste.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her