Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

7. juli 2000

Mikkel Beck
*Fodboldvagabonden vil nu gøre sin lykke i franske Lille. Derby County FC bekræftede handlen torsdag handlen til ca. seks mio. kroner, og oplyste, at Beck kun mangler at gennemgå de obligatoriske lægeundersøgelser.

Toldo og Rui Costa
*Italiens fantastiske målmand under EM-slutrunden, Francesco Toldo, og Portugals midtbanespiller Rui Costa bliver i Fiorentina. Begge spillere har forlænget kontrakterne med klubben. Toldos nye kontrakt løber frem til 2005, mens Costas udløber i 2004. De to spillere har nu begge en årsløn på ca. 19 mio. kroner.

Giovanni Trappatoni
*Den 61-årige træner overtager det italienske landshold, efter at Dino Zoff forleden sagde sin stilling op i protest over kritik af hans dispositioner under EM-finalen. Trapattoni har vundet otte italienske mesterskaber med klubberne AC Milan, Juventus og Milan.

Lorenzo Sanz
*Real Madrids præsident, genopstiller til klubbens præsidentvalg den 16. juli. Sanz får konkurrence til posten fra Florentino Perez, der ligeledes stillede op i 1996 uden at blive valgt.

Jozo Matovac
*AaB har solgt forsvarsspilleren til de svenske mestre fra Helsingborg efter at formaliteter om en børnehaveplads er faldet i hak. Dermed er Matovac klar til at rykke ud i holdets kvalifikationskampe til Champions League. AaB kan glæde sig over en nettoindtægt på mindst 5 mio. kr.

Mette Jacobsen
*Nakskovitten vandt onsdag sin 16 EM-medalje, da hun i Helsinki vandt bronze i 100 m crawl i tiden 55,31 sek. Det var samtidige hendes 123. danske rekord. Og så på en distance, som hun forud for EM slet ikke satsede på.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her