Læsetid: 1 min.

Aber tilbereder deres mad

21. august 2000

*Nogle aber i zoologisk have i Spanien er begyndt at tilberede deres mad, inden de spiser den. Mesterkokken hedder Linda. Hendes tænder blev fjernet af den tidligere ejer, fordi hun bed. Hun begyndte derfor at gnide æbler, gulerødder og citron langs et skarpt hjørne for at lave dem om til puré. De andre aber i buret begyndte at efterligne Linda, selvom de ikke har brug for det, og nu gnider og gnubber hele flokken for at nyde den nye konsistens og smag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu