Læsetid: 1 min.

Beckett filmatiseres

3. august 2000

*Alle den irske dramatiker Samuel Becketts 19 teaterstykker er for tiden ved at blive filmatiseret af verdensberømte instruktører. Det er Becketts landsmand, Dublin teaterdirektør Michael Colgan, der har udtænkt projektet, og blandt deltagerne er englænderen Anthony Minghella (Den engelske patient), irlænderen Neil Jordan (Interview with a Vampyre), amerikaneren David Mamet (Oleanna) og canadieren Atom Egoyan (Our Sweet Hereafter). Omkring halvdelen af Becketts stykker er allerede i kassen, resten skal efter planerne være færdigfilmet ved årsskiftet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu