Læsetid: 1 min.

Eastwoods bare r..

18. august 2000

I Clint Eastwoods seneste film, Space Cowboys, der handler om en håndfuld pensionerede astronauter, viser Clinten sammen med sine modne medstjerner Tommy Lee Jones, James Garner og Donald Sutherland sin rynkede bagdel. Det er lidt af en begivenhed, der selvfølgelig har fået medierne op af stolen i anledning af den amerikanske premiere. I gårsdagens netudgave af Entertainment Weekly fortalte Sutherland om oplevelsen: "Det er fantastisk," sagde han, "der er 250 års røv der oppe på lærredet." Og, tilføjede James Garner, "jeg har den bedste af dem alle." Det må vi så vente nogle måneder med at få bekræftet. CMC

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu