Læsetid: 1 min.

Folk

26. august 2000

Poul Nyrup Rasmussen
*Landsfaderen besøgte i går Rockwool-fabrikken i Hedehusene for at sælge sit Euro-projekt til medarbejderne. Måske vi skal gå over til at kalde ham Poul Stenuld-i-mund.

Joachim
*I røg og damp: Hans Konge-lige Højhed Kornprinsen til Schackenborg åbner lørdag forsvarsudstillingen Krudt og Kugler på Marinestation Holmen og Kastellet.

Suzanne Brøgger
*Der er kulturfestival i Trelleborg, og fra lørdag kan man der se en dramatisering af Suzanne Brøggers nyoversættelse af det oldnordiske kvad Vølvens spådom.

Lionel Mann
*Hendes Britanniske Majestæts chefkok, Lionel Mann, er midlertidigt fjernet fra køkkengryderne. Han har fået en salmonellaforgiftning under en ferie i Mexico.

Pete Seeger
*Den aldrende folkesanger Pete Seeger har fået sin guitar tilbage (den, han brugte ved indspilningen af sangen Where Have All the Flowers Gone?). Han havde tabt den fra taget af sin bil. Finderen, en Gary Schneeweiss jr., har fået en dusør på 500 dollar.

Christian Jensen
*Forstander Christian Jensen, Herning Højskole, har inviteret Jyder mod Overflødige Motorveje til lørdag at genopføre det omstridte motorvejs-kunstværk på en af højskolens gavle.

Johannes Paul II
*Den hellige Fader ventes søndag at deltage i en konference i Rom om kloning. Manden bag det klonede får Dolly kommer ligeledes.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her