Læsetid: 1 min.

FOLK

25. august 2000

Søren Colding
*Brøndby-spilleren, der med skiftende held plejer at dække det danske for-svars kronisk ømme højreside, er atter inde i varmen mod Island i næste uge. Søren Colding var ellers ikke udtaget til opvarmningskampen mod Færøerne.

Wilson Kipketer
*Vort store guldhåb ved OL i Sydney optræder på 800 meter distancen ved aftenens Golden League stævne i Bruxelles.

Volleyball
*Nå, nå: Dansk Volleyball Forbund har besluttet sig for at ændre tællesystemet - igen. Nu spilles der igen bedst af fem sæt, hvor man går til 25 i de fire første og 15 i det sidste.

Kenneth Carlsen
*Den langtidsskadede tennisspiller har udsigt til endnu et halvt års kamppause efter en operation i USA. Kenneth Carlsen meddeler, at han vil henlægge genoptræningen til sin residens i Monaco. Han vender dog først tilbage til Rivieraen efter et par ugers rekonvalescens i New York.

Henrik Pedersen
*Det må noteres med tilfredshed, at "Tømrer" fortsat er på landsholdet. Den hurtige Silkeborg-spiller har fået en god start på sæsonen, hvilket har inspireret angrebspartneren Peter Lassen til også at score mål. Den dynamik kan i sidste ende give Lassen chancen, hvilket igen ville gøre det morsomt at gå til pressemøder med landsholdet.

Hanne Poulsen
*OL-deltageren i Taekwondo var i går formiddag til pressens disposition ved et arrangement af DIF. Ved redaktionens slutning i går aftes, var der imidlertid ikke kommet noget på hende på nyhedsbureauerne.

Redigeret af Henrik Brun

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her