Læsetid: 1 min.

Folk

24. august 2000

Bengt Burg
*Lykkehjulsbestyreren og Mimi Jakobsens mand Bengt Burg springer i aften offentligt ud som nej-siger, når han debatterer ØMU på Gladsaxe Hovedbibliotek. De må få sig nogen sjove diskussioner over morgenkrydderen i det hjem.

Adam Oehlenschläger
*På Frederiksborg Slot i Hillerød åbner i dag en udstilling om digteren Adam Oehlenschläger. Den varer året ud - så er der tid til at øve sig på at stave navnet.

Færinger
*I dag skal B36 Torshavn i UEFA Cup-turneringen hjemme prøve at hente AB's forspring på otte mål fra den første kamp.

Henrik Dam Kristensen
*Socialminister Dam Kristensen holder denne torsdag et pressemøde i Århus om en kommende folkehøring om "Det rummelige arbejdsmarked." Det går vi ind for, hvis han vil høre os.

Motorcyklister
*De motorcykel-interesserede unge mænd fra organisationen Hells Angels ventes fra i morgen at samles til et internationalt World Run i Tårnby. Der skulle komme engle fra hele verden til denne sammenkomst.

Fremskridtsfolk
*Fra i morgen er der fåremarked i Ho. Ganske passende benytter Fremskridtspartiet det brægende marked til at samle underskrifter til partiets opstilling ved næste folketingsvalg.

E. Gerner Nielsen
*Vor kulturminister er i dag vært for en ministerkonference i Den Sorte Diamant i København over temaet "Nordisk værdigrundlag og nordisk identitet."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her