Læsetid: 1 min.

FOLK

1. august 2000

Hillary Rodham Clinton
*The first daughter, Chelsea Clinton, har planer om at tage et frisemester fra studierne på Stanford University for at arbejde i moderen Hillarys kampagne op til senatsvalget i staten New York.

P. Harding Kristiansen
*Det blev dyrlæge Per Harding Kristiansen, der vandt kapløbet om at få Ritt Bjerregaard som chef. Han tiltræder som direktør for Fødevaredirektoratet i dag.

Kasper Wilton
*Et æble er faldet ikke ret langt fra stammen - denne tirsdag starter Kasper Wilton som chef for Odense Teater. Hans far Kai sad i samme stol gennem 15 år.

Fede folk
*I San Diego, Californien, indleder The National Association to Advance Fat Acceptance i dag sin kongres. Det fede møde varer til 6. ds.

Sting
*Den tidligere forsanger i gruppen Police har tabt en voldgift om retten til addressen www.sting.com. Voldgiftsmanden lagde vægt på, at en anden har brugt adressen i otte år, at 'sting' er et almindeligt engelsk ord, og at Sting i virkeligheden hedder Gordon Sumner.

Kirsten Drottner
*Landets første kvindelige professor i medievidenskab bliver Kirsten Drottner, som tiltræder sin stilling ved Syddansk Universitet i dag.

Pia Kjærsgaard
*I dag starter Dansk Folkepartis sommergruppemøde på Feriehotel Klinten i Faaborg. Det er - som hun klart gav udtryk for i denne avis i går - Pia Kjærsgaard, som er partiformand.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her