Læsetid: 1 min.

FOLK

28. august 2000


Sonja Mikkelsen
*Grøften mellem ’de hvidkitlede’ og ’kvaksalverne’ bliver måske en anelse smallere, når sundhedsminister Sonja Mikkelsen i dag åbner Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling i Århus.

Nikolaj
*Lad det gøres bekendt, at Hans Kongelige Højhed prins Nikolai William Alexander Frederik, søn af det sønderjyske landmandspar på Schackenborg, denne mandag fylder ét år.

Agenter
*I Frederiksborg Amt starter i dag en kampagne, hvor 50 unge skal hverves til at færdes anonymt i miljøerne for at indsamle oplysninger om misbruget af ecstasy-piller .

Okking og Blak
*Et ØMU-møde af de forventeligt mere farverige holdes i aften i Albertslund, hvor diskussionen står mellem Freddy Blak (S) og Jens Okking (Junibevægelsen).

Woody Allen
*Filmaktuelle Woody Allen og hans partner og steddatter Soon-Yi Previn har adopteret en lille pige fra Texas. Det er parrets andet adoptivbarn.

Preben Kragelund
*Direktør Preben Kragelund fra eliteidrættens organisation Team Danmark er blandt dagens runde fødselarer. Han bliver 60 år – så vidt vides i fin form.

Lars Høgh
*En af fodboldens gentlemen hyldes i aften ved en såkaldt testimonial-match på Odense Stadion. Det er OB’s mangeårige keeper Lars Høgh – en af dem, der havde den vanskæbne i landsholdssammenhæng at være samtidig med Peter Schmeichel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her