Læsetid: 1 min.

FOLK

19. august 2000

Pete Seeger
*Folkesangeren Pete Seeger (81 år) har mistet den banjo, han brugte ved indspilningen af evergreenen Where Have All the Flowers Gone. Seeger vi betale 1.000 dollar i dusør for at få den tilbage.

Frederik
*HKH Kronprinsen under oplæring til flyver overværer denne lørdag præmieoverrækkelsen og afslutningsceremonien ved VM i militær femkamp i Holstebro.

Erik Norman Svendsen
*Københavns biskop, Erik Norman Svendsen, holder søndag eftermiddag ordination af to nye præster i Københavns Domkirke.

Trekkies
*De ca. 700 medlemmer af Foreningen Trekkies.dk holder lørdag introduktionsmøde i Århus. Trekkies er folk, der har en særlig forkærlighed for filmene og tv-serien om Starship Enterprise.

Babysitter
nDet første internationale barnevognsløb afvikles lørdag ved Sortedamssøen i København. Førstepræmie: En gratis babysitter for en aften.

Elvis Presley
*23-årsdagen forleden for The King's død blev blandt andet markeret med en koncert i Bangkok, hvor et udsolgt hus så og hørte verdens hidtil største forsamling af Elvis-efterlignere.

Jakob Buksti
*Trafikministeren akkompagneret af Odense Pigegarde åbner lørdag en 25 års jubilæumsudstilling på Danmarks Jernbanemuseum i Odense.

Jacqueline Kennedy
*En blå og grøn BMW firedørs sedan, som Jacqueline Kennedy Onassis kørte i fra 1974 til 1992, skal på månedens sidste dag sælges på auktion i Wainscott, New York.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her