Læsetid: 1 min.

FOLK

16. august 2000

Henning Christophersen
*Ørestadsselskabets bestyrelse diskuterer i dag, om der skal oprettes en slags ambassadørkorps for Øresundsregionen. Formand Christophersen har jo selv diplomatisk erfaring.

Benedicte Federspiel
*I Forbrugerrådet er der denne onsdag møde, hvor man vil diskutere en uvildig rapport, som bl.a. kritiserer direktør Federspiels ledelsesstil. Hun skal angiveligt være diktatorisk og udiplomatisk over for de ansatte.

Ole Hyltoft
*Forfatteren og journalisten Ole Hyltoft, som for nogle år siden skabte tvivl om sin alder, fylder i dag 65 år. Det skriver vort nationale nyhedsbureau i alt fald.

Søren Krarup
*Søren Krarup fra Seem udsender i dag en bog om menneskerettigheder på Gyldendal.
Vi går ud fra, at pastoren nærmest er imod.

Holger K. Nielsen
*Formand Holger og Surrealistisk Holgerparti holder sommermøde i dag og i morgen på Hotel Troense. Mon der ligger noget politisk i, at det er nær udenrigsminister Helveg Petersens sommerhus i Tullebølle?

Lykketoft og Aaen
*Dagens ØMU-duellanter er finansminister Mogens Lykketoft og Enhedslistens Frank Aaen. De mødes i HK afd. 12 i København. Mon Aaen tager den forleden her på bagsiden omtalte cd med?

Hamlet
*Så er der atter en engelsk Hamlet på Kronborg, hvor Royal National Theatre opfører Shakespeares tragedie om prinsen af Danmark frem til 24. ds.

Redigeret af Flemming kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu