Læsetid: 1 min.

Folk

14. august 2000

Zinedine Zidane
*550 mio. kr. - så meget skal den katalanske storklub Barcelona være parat til at betale Juventus for at overtage den franske stjerne. Han skal erstatte Luis Figo, der jo er deserteret til Real Madrid.

Sonja Mikkelsen
*Sundhedsministeren deltager i dag i et debatmøde på Det gamle Elværk i Vejle. Ecstasy og alkohol er på programmet. Altså til diskussion.

Pervez Musharraf
*Generalen, der leder Pakistan efter militærkuppet sidste år, ventes i dag at offentliggøre en endelig plan for "gradvis" overgang til demokrati i landet. Hvor er det egentlig et lækkert ord i politik - gradvis.

Hemmelig mission
*København danner også rammen om nogle andre optagelser. Det drejer sig om de hemmelige optagelser til TV2's program Den store mission. De begynder i dag. Men ingen kan få at vide hvor det er, undtagen dem, der ringer på: 65919191.

Al Gore
*Demokraternes præsidentkandidat skal forsøge at komme igen i valgkampen, når de delegerede for det mest venstreorienterede parti i Kongressen mødes til partikonvent i Los Angeles.

Sergej Bubka
*Den seksdobbelte verdensmester i stangspringer klar til OL. Den 36-årige legende drager af sted til Sydney, til trods for, at han under de nationale mesterskaber i Ukraine ikke kom over åbningshøjden i stangspringskonkurrencen.

Emanuelle Beart
*Opråb til Ole "Bogart" Michelsen m.fl.: En international filmproduktion har henlagt en del optagelser til København. I den anledning kommer den franske skuespiller og filmstjerne i dag til den danske hovedstad.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her