Læsetid: 1 min.

De mindst ringe

3. august 2000

*Spelling Love Fin lille forestilling i to genrer - først dans, så digt - om den uhåndterlige forelskelse. Til ørevenlig musik gennemspilles i danseversionen The Swimming Pool tilnærmelser og frastødninger med fine pointer; anden dels situationskoncentrater - mere kabaret end Kafka - er så komprimerede som en Werdelin-stribe, swinger fint og forstår at slutte, før fortryllelsen går tabt.
Kaleidoskop, Nørrebrogade, Kbh. Josef K's Asyl. Af Sam Sheepard og J oseph Chaikin. Instr.: Charl. Boye-Christensen og Erik Gottlieb. Til 12. aug.

*Gudrun Krabbe - den fornemme stoftrykker, der sugede næring i Frankrig hos Matisse og i Danmark hos Edvard Weie kan opleves både som maler og tekstilkunstner i en udstilling med et utal af værker fra privateje.
Marienlyst Slot, Helsingør. Alle dage 12-17. Ti. 27. aug.

*Georges Rouault Et udvalg af den franske kunstners religiøse værker, der indbefatter malerier, gobeliner og grafik, udlånt af hans datter i Paris, under titlen: "Sort lys - religiøse værker af Georges Rouault".
Museet for Religiøs Kunst, Strandvejen 13, 7620 Lemvig. Ti.-Sø. 13-17. Til 20. aug.

*UNODER Museet for Samtidskunsts første præsentation af sin egen samling af lydkunst fra Fluxus til Laurie Anderson. Desuden tegninger af Carl Fredrik Reuterswärd: On the Other Hand. Fra perioden 1989-93.
Museet for Samtidskunst, Palæet i Roskilde. Stændertorvet 3D. 4000 Roskilde. Tlf. 46360190. Til 3. sep.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her