Læsetid: 1 min.

Nostalgiske gensyn

29. august 2000

Quinder & mænd er titlen på en let nostalgisk dokumentarbog, der netop er udkommet på Høst & Søn. Bogen er et gensyn i fotografier og tekst med personligheder, der på ét eller andet tidspunkt er dukket op fortrinsvis i medierne. Derved bliver bogen også en kavalkade over pressefotografiet i en epoke, der spænder fra Emma Gad, Nathalie Zahle og Betty Nansen til vore dage. Ind imellem er der så alle ungdomsportrætterne af de nulevende og nyligt afdøde: Peter Belli, Peter A.G. Nielsen, Rifbjerg og Panduro samt Dan Turèll. Teksten er skrevet af kunsthistorikerne Inge Høyer og Lise Svanholm.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her