Læsetid: 1 min.

Bliv filminstruktør på nettet

29. september 2000

Gulddrengene Ben Affleck og Matt Damon, der lagde Hollywood for deres fødder med Good Will Hunting, som de selv både skrev og spillede hovedrollerne i, vil nu bruge deres indflydelse til at give ukendte manuskriptforfattere en chance for også at blive til noget. På deres nyåbnede internetside, projectgreenlight.com, kan man offentliggøre sit eget manuskript og deltage i en konkurrence om en kontrakt med produktionsselskabet Miramax på en instruktørdebut til den nette sum af en million dollars. Kun manuskriptforfattere, der ikke tidligere har solgt et manuskript, kan deltage, og fristen for deltagelse er den 22. oktober.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her