Læsetid: 2 min.

Coaching manual

18. september 2000


Håber du på at være on the bleeding edge i den nye network economy? Leder du efter et job i e-business? Cool!

Fokus
Information har efterhånden fået ry for at være på forkant med Internet-dækningen i forhold til de andre danske dagblade, og med vores nyåbnede site på information dot dk er der ikke langt igen til den totale infotainment.
Digital ned- og sammensmeltning i den nye multimedieverden. Det er det absolut svedigste i dag. Er du en af de mange startup’ere i netværksøkonomien, der vil have gang i et af de fede jobs, men mangler en basal viden om, hvordan man brander sig selv?
Så check lige ud her, og se, hvilke personlige features du har brug for.

Buzz dig selv
Det handler for eksempel ikke længere om omstillingsparathed. Glem alt om det oldnordiske ord, der giver minder om en fyret fortran-programmør fra DTU.
Nej, det der rykker i branchen er netintuition. Det er det eneste, der giver respekt! High output, hele tiden, og med usability-faktoren helt up front.
Et andet buzzword, som er inescapable, hvis du vil have succes på markedet, er innovation, eller – hvis du går efter de helt store optioner – human resource management. Værdibaseret træning med kunderne og de ansatte. One-to-one marketing, som er enormt kompetenceudviklende for både dit eget brand og de andres, og samtidig er det usability friently.
Du bliver også nødt til at streame dit ydre. Bundesligahår og gandhibrædder er ikke sagen, når for eksempel din marketing executive spørger dig, hvorhen du ville invitere de nye amerikanske investorer.
Opgrader dig selv dagligt med cremede breakthrough products og forvent, at jeres IPO kommer ud i dag, og ikke i morgen.

.com og .gik
Total commitment er det absolutte krav i branchen. Du skal vide, hvor det virkelig bløder. Der skal skabes masterplaner og optimeret friktion med indbyggede controller funktioner.
Overfladiske community-satsninger og flashy infotainment er ikke længere efterspurgt i e-business. De skal blive erstattet af seriøs videnskompetence og knowledge management med outsourcing og effektiv B2B.
Der er mange, som .com og .gik, og eneste farbare vej er derfor en joint venture med integrated technology platforms og Milestone payments. Altid fronte dit venture capital med friske kommentarer, vid og et godt look. Det afgørende er ikke information, men sensation!

Brug krammedyret
Og når du en gang imellem har rod i filsystemet, så tag en pause. Det går jo ikke, hvis du får en 404’er og nedtur, eller måske endda dotcom-syndrom! Det holder ikke en meter.
Branchen er benhård, men ikke mere hård, end at du har tid til at reboote en gang i mellem. Download din stress.
Hyg dig med en cola og krammedyret, og lav vennepleje og B2C hjemme fra sofaen. Det er mindst lige så godt. Vi lever jo online forever, transcending the future of innovation! Sådan er det – dot
/lol/

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu