Læsetid: 1 min.

Computer designer robot

2. september 2000

Science fiction er ved at blive til realitet. To forskere ved Brandeis University har ifølge tidsskriftet Nature fået en computer – forbundet med en fuldautomatisk maskine – til selv at designe, teste og bygge en bevægelig robot (billedet). Computeren udviklede også mutationer af robotten uden menneskers indgriben. Rodney Brooks, ekspert i kunstig intelligens ved Massachusetts Institute of Technology, hylder eksperimentet som »et nødvendigt skridt frem mod den ultimative drøm om selv-udviklende maskiner.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu