Læsetid: 1 min.

FOLK

28. september 2000


Jon Bang Carlsen
*Hans kortfilm er sære, men lader sjældent beskueren upåvirket. Og skrive kan han også, filminstruktøren og forfatteren Jon Bang Carlsen, som i dag fylder 50 år.

Romano Prodi
*EU-Kommissionen holder ’Euro-aften’, og formanden, italieneren Romano Prodi, har bebudet en udtalelse, når resultatet af den dan-
ske folkeafstemning foreligger.

Anders Fogh Rasmussen
*Det meddeles, at oppositionsleder Rasmussen vil afgive sin stemme på Nærum Skole kl. 9.00 her til morgen. Det formodes, at han stemmer ja.

Dyrevenner
*I en tid, hvor dyrevenner strides voldsomt om, hvem der er de rigtige dyrevenner, holder Vildtforvaltningsrådet denne torsdag møde om bl.a. ægrøveri, halekupering af hunde og anskydninger af vildt.

Roger Penrose
*Også matematikken har sine guruer – i dag besøger Sir Roger Penrose DTU, hvor han skal tale om sorte huller, kvantemekanik og slige sager.

Nudister
*Fra i morgen holdes en festival for rock-spillende nudister og deres fans i Cedar Creek, South Carolina. Arrangementets navn? Selvfølgelig Nudestock 2000.

John Adamsen
*Fredag ventes der at falde dom i sagen mod advokat John Adamsen, som spillede en lidet flatterende birolle i sæbeoperaen om Trads, Thorsen og PFA.

Stephen King
*Den 43-årige mand, som påkørte og kvæstede gyserforfatteren Stephen King, er fundet død, uden at der er ydre tegn på kvæstelser. En obduktion har været resultatløs. Scary!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her