Læsetid: 1 min.

FOLK

14. september 2000


Birte Weiss
*Forskningsminister Weiss, som sammen med Karsten Fledelius har skrevet en bog om krigsforbrydelser i Bosnien, taler om dette mørke kapitel i nyere europæisk historie på Frederiksberg Hovedbibliotek i aften 19:30.

Niels Steensen
*Danske læger har stemt om, hvem der var Årtusindets Læge. Valget faldt på Niels Steensen (1638-1686). I den anledning hyldes og mindes denne gode læge ved et symposium i København i dag.

Aamund og Møller
*Endelig et ØMU-arrangement, hvor man kan slippe for kævl og strid: De to ja-sigere Asger Aamund og
Per Stig Møller (Kons.) har sat hinanden stævne på Frederiksberg i eftermiddag.

Poul Nielson
*Han må hellere øve sig på navnet: Udviklingskommissær Poul Nielson mødes denne torsdag med Guineas præsident Teodoro Obiang Nguema Mbasogo.

Liebhavere
*Man kan tygge på det til i morgen, men så er det også sidste chance for at afgive et bud på Flyvestation Vandel, hvis man står og mangler en flyvestation. Henvendelse til Forsvarets Bygningstjeneste.

Alexandra
*HKH prinsesse Alexandra er fredag i Ishøj for at overvære åbningen af udstillingen »Mennesket – et halvt århundrede set gennem kroppen« på kunstmuseet Arken.

Helle Virkner
*Morgendagens fødselar må være den folkekære skuespiller og fhv. statsministerfrue Helle Virkner, som runder de 75 år. Hun har engang serveret stegt Frederikshavnerrødspætte for Nikita
Hrustjov.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her