Læsetid: 1 min.

FOLK

4. september 2000


Pia Kjærsgaard
*De danske Folkepartisters leder – forklædt som økonomisk ansvarlig politiker – møder i dag blandt
andre finansminister Lykketoft ved et Ømu-møde i Farum.

Cyklister
*Lige som sidste år kører Dansk Cyklist Forbund og Dansk Firmaidræt et arrangement »Vi cykler på arbejde«. Det starter i dag og varer til 24. ds.

Børge Holm
*Og fra parnasset: Foreningen af Danmarks Folkeminder udgiver denne mandag Børge Holms erindringer med titlen Det blev folkedansen. Herfra skal lyde et »Tinglutti tanglutti lystelig leg«.

Henrik Dam Kristensen
*Vor socialminister mødes i dag med repræsentanter for alle Folketingets partier. Emnet er hans forslag om at få flere førtidspensionister i sving med arbejde.

Clint Eastwood
*Under Venedig-filmfestivalen blev Clinten bedt om kort at opsummere sin filmkarriere. Det gjorde han lakonisk med ordene: »Måske det er på tide at gå på pension.«

Bush og Gore
*I USA er det Labor Day – hvilket traditionelt markerer startskuddet på præsidentvalgkampagnens mere intensive del op til valget 4. november.

Michael Douglas
'Filmstjernen Michael Douglas, som engang gik til afvænning for sin sex-fiksering, agter at gifte sig med veninden Catherine Zeta-Jones ved et bryllup på stranden i Santa Barbera, Californien, den 30. september, skriver den britiske frokostavis The Sun.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu