Læsetid: 1 min.

FOLK

26. september 2000


Jakob Buksti
*Trafikminister Buksti deltager i dag i en konference om »Arbejdsmiljøet i busbranchen«. Rubrikbestyreren har faktisk observeret ministeren i en bus, linie 5 i København.

Martin Østergaard
*Maskulinisten Martin Østergaard taler i aften i Herning om »Vejen til mandens hjerte«. Den går sikkert ikke længere gennem maven, eller hur?

Menighedsrødder
*Der skal snart være afstemning. Ja – her tales ikke om ØMU eller bydelsråd, men om de menighedsrådsvalg, som Landsforeningen af Menighedsrådsmedlemmer i dag holder pressemøde om på Christiansborg.

Madan Kataria
*Den danske verdenspresse præsenteres denne tirsdag for den indiske læge Madan Kataria. Han er stifter af den globale latterbevægelse. Ha, ha.

Matt Damon
*Golf er ikke nogen helt ufarlig sport – filmstjernen Matt Damon har bøjet nogle ribben under forsøg på at lære spillet, som han skal spille i filmen The Legend of Bagger Vance.

Ian Hunter
*Gamle rock-stjerner dør aldrig. Nu er det den 61-årige tidligere forsanger i Mott the Hooples, Ian Hunter, der bereder sig på et come back. Det sker næsten 30 år efter det klassiske hit »All the Young Dudes.«

Evert Taube
*Den svenske skuespiller og visesanger Sven-Bertil Taube synger i aften faderen Everts viser ved et arrangement i Ny Carlsberg Glyptotekets festsal i København.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her