Læsetid: 1 min.

FOLK

2. september 2000


Jytte Abildstrøm
*Ildsjælen Jytte Abildstrøm er kvinden bag Poesiens dag, som søndag løber af stablen i idylliske omgivelser i Frederiksberg Have.

Birgitte Rinhart
*Dragørs borgmester Birgitte Rinhart kan lørdag byde velkommen til Sildens Dag i byen på Sydamager. De sild, der er tale om, er den spiselige slags.

Poul-Arne Nielsen
*Fra sportens verden: en Poul-Arne Nielsen starter lørdag et rekordforsøg, hvor han med start i Kalundborg vil gå Sjælland Rundt i vandkanten. Det skulle blive en spadseretur på ca. 635 kilometer.

Eminem
*Rapperen Eminem og fru Kim Mathers er blevet enige om skilsmissebetingelserne. Datteren skal bo hos fru Mathers, som også får underholdsbidrag, en chauffør og creditcards på Eminems regning.

Cykelryttere
*Søndag er en lidt trist dag for tilhængere af banecykling. Da lukker verdens ældste udendørs velodrom i Ordrup endegyldigt. Den skal nedrives.

Margrethe II
*Så er der endnu en forsinket fødselsdagsgave til Hendes Majestæt Dronningen – nemlig et korværk betalt af Århus Kommune. Værket opføres søndag i byens domkirke.

Morten Olsen
*Så er det alvor for Morten Olsen og assistenttræner Michael Laudrup – det danske fodboldlandshold indleder lørdag i Island den lange march mod kvalifikation til næste VM-slutrunde. En meget vanskelig modstander, som Ricardo plejede at sige ved den slags lejligheder.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu