Læsetid: 1 min.

FOLK

1. september 2000


STUDIESTART

Gerard Depardieu
*Den franske skuespiller Gerard Depardieu, som for tiden rekonvalescerer sig efter en hjerteoperation, optræder i en tv-udgave af Les Miserables, som sendes i fransk fjernsyn i september.

Spice Girls
*De engelske poptøser minus Geri Halliwell udsender til oktober deres første plade i næsten to år. Mon ikke de fleste er blevet immune over for Spice-feber?

Jes Dorph-Petersen
*»Jeg tror, mange kan lide mig, fordi jeg ser ret almindelig ud. Jeg er en lille smule overvægtig, halvskaldet og mine ører stritter underligt ud.« Sagt af tv-værten og journalisten Jes Dorph-Petersen.

Edgar Rice Burroughs
*Fredag d. 1. september er 125-årsdagen for forfatteren Edgar Rice Burroughs fødsel. I 1911 var han så fattig, at han måtte pantsætte sit ur, men det ændrede sig tre år senere, da hans bog Tarzan –Abernes konge udkom.

Abbie Hoffman
*Den amerikkanske aktivist og stifter af Yippie-bevægelsen i 1968 døde for nylig. Han havde embedseksamen fra Brandeis University, men her sagde man nej tak til en donation fra familien bl.a. bestående af afdødes snavsede sokker samt FBI’s dossier på ham.

George W. Bush
*Ron Reagan, søn af eks-præsident Ronald, er ingen beundrer af George W. Bush. »Han er formentlig den mindst kvalificerede præsidentkandidat fra et af de store partier nogensinde. Hvad er hans kvaliteter – at han ikke længere er en irriterende drukkenbolt?« spørger Reagan Jr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her