Læsetid: 1 min.

FOLK

27. september 2000


Vibeke Storm Rasmussen
*Mens de fleste andre politikere har travlt med andre gøremål, holder Københavns amtsborgmester denne onsdag pressemøde om arkitektkonkurrencen om et nyt gymnasium i Nærum.

Ritt Bjerregaard
*Også fødevareministeren tager en puster fra ØMU-debatten, når hun i dag er gæst ved præsentationen af HK’s nye kogebog! Det foregår i Økologisk Inspirationshus.

Christen Sørensen
*Ja-sigeren og økonomiprofessoren, formanden for
Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Christen Sørensen, er denne onsdags gæstebartender på Toga Vinstue i København.

Asger Jorn
*Kunsthallens Auktioner i København holder i dag og i morgen auktion over nyere kunst. Hele fem betydelige arbejder af Asger Jorn er under hammeren.

José Carreras
*Den spanske tenor dedicerede sin koncert i Moskva til de 118 søfolk, som omkom i u-båden Kursk. »Jeg ved, hvad smerte og lidelse er,« sagde Carreras, som har lidt af leukæmi.

Morten Olsen
*Fodboldlandsholdets cheftræner præsenterer denne dag landsholdstruppen til VM-kvalifikationskampene i fodbold mod Nordirland og Bulgarien den 7. og 11. oktober. Bliver der mon plads til Henrik ’Tømrer’ Pedersen?

Wilson Kipketer
*Mon ikke der bliver lukket op for tv på mange arbejdspladser her til formiddag, når den sorte dansker med det legende lette løb er i finalen på 800 meter ved OL i Sydney?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her