Læsetid: 1 min.

FOLK

20. september 2000


Ritt Bjerregaard
*Fødevareministeren besøger i dag Storstrøms Amt, hvor fruen vil drøfte områdets landbrug og dets omstillingsmuligheder til såkaldte højværdiafgrøder.

Margrethe II
*Majestæten modtager denne onsdag den kinesiske statsråd, H.E. Madame Wu Yi, i privataudiens. Så skal de spise havnefrokost, og bliv ikke forskrækket over larmen: Det er batteriet Sixtus, der fyrer kanonerne af i den anledning.

Kolleger
*I dag vil mellem 60 og 80 medarbejdere i DR få at vide, at de er »fritstillet«, og med hvilken begrundelse. Til gengæld er der råd
til et meget stort hus i Ørestaden.

Alec Baldwin
*Skuespilleren Alec Baldwin har erklæret, at han forlader De Forenede Stater, hvis George W. Bush bliver præsident. Baldwins hustru, Kim Basinger, siger, at han plejer at stå ved sine ord.

Dahlerup og Lykketoft
*Er de begyndt at komme fast sammen? I alt fald skal finansminister Lykketoft og nej-siger Drude Dahlerup møde hinanden hele to gange i dag, først i Århus, så i Ringkøbing.

Saint-John Perse
*Denne dag for 25 år siden døde digteren, diplomaten og nobelpristageren Saint-John Perse. »Det er nok for digteren at være sin tids skyldige samvittighed«, sagde han, da han fik Nobelprisen i litteratur for 1960.

Barbra Streisand
*I Los Angeles indleder sangeren Barbra Streisand i dag, hvad hun betegner som sin afskedsturné. Den slutter med to koncerter i Madison Square Garden i New York. Men man har før hørt om stjerner, der holder mere end én afskedsturné.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu