Læsetid: 1 min.

FOLK

18. september 2000


Svend Auken
*Miljøminister Auken, som lige har fået ny stor ministerbil, åbner i dag officielt
Miljøtrafikugen på Københavns Rådhus. 22. september er fælles europæisk Bilfri Dag.

Jacob Buksti
*Trafikminister Buksti er med, når Gladsaxe Kommune i dag indfører en hastighedsgrænse på 40 km/t i største delen af kommunens boligkvarterer.

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen aflægger besøg i Bulgarien i oktober. Det er der pressemøde om denne mandag i Det Gule Palæ i Amaliegade, København. Senere på dagen modtager Majestæten Algeriets ambassadør i afskedsaudiens.

Jakob Haugaard
*Gøgleren og den fhv. MF Jakob Haugaard har udnævnt sig selv til Europas Kejser. Kejseren holder ved frokosttide pressemøde for den udenlandske presse i International Press Club i København.

Kim Sjøgren
*Den populære violinist Kim Sjøgren taler i aften på Sct. Annæ Gymnasium i Valby over emnet »Mit liv med violiner.« Måske giver han også et nummer.

Jimi Hendrix
*Manden, der spillede el-guitar som ingen anden før eller siden, døde denne dag for 30 år siden. Der ventes en mindehøjtidelighed ved hans grav i Renton, Washington.

Shakespeare
*Team Teatret i Herning har i aften premiere på forestillingen Shakespeare’s samlede værker. Hvis det skal tages bogstaveligt, bør man nok tage madpakke med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her