Læsetid: 1 min.

K'NYT

27. september 2000


Forlag genansætter medarbejdere
*Fem medarbejdere, som i sidste uge forlod deres job hos det Bonnier-ejede forlag Lindhardt og Ringhof i kollektiv protest mod den administrerende direktør, er alle blevet genansat.
Direktør Trine Licht genindtager sin stilling som direktør for Lindhardt og Ringhof, Lise Ringhof fortsætter som salgs- og marketingchef, og desuden vender Anne-Marie Christensen, Anne Burr og Rudi Urban Rasmussen tilbage til deres job på forlaget. Samtlige genansættelser er sket med fuld opbakning fra de øvrige medarbejdere, og der skulle hermed være skabt den fornødne arbejdsro, mener direktør for Bonnier Forlagene Roy Bruhn-Petersen. Han overtog i sidste uge jobbet som Bonniers forlagsdirektør efter Annemarie Elkjær, hvis ledelsesstil førte til den kollektive opsigelse. Muligheden for, at de fem medarbejdere kunne vende tilbage til forlaget, opstod, da Annemarie Elkjær valgte at forlade sin stilling. Ritzau

Oplæsning i Malmø
*Henrik Nordbrandt, Søren Ulrik Thomsen, Sjón (tekstforfatteren til Björks sange i Dancer in the Dark), Tua Forsström og Jacque Werup vil man lørdag kunne høre oplæse egne værker i museet Malmøhus i det centrale Malmø. Det foregår kl. 18.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her