Læsetid: 1 min.

Lovende dansk filmefterår

14. september 2000

Lars von Triers Dancer in the Dark er indtil søndag blevet set af 36.340 biografgængere og bliver selvfølgelig et af dansk films største trækplastre i dette efterår. Men også Erik Clausens Slip hestene løs er blevet en pæn, omend ikke pralende publikumssucces med foreløbig 112.000 tilskuere. Og så fortæller jungletrommer, det er værd at lytte til, at der er fine ting på vej: Natasha Arthys Mirakel og Per Flys Bænken, begge debutfilm, samt ikke mindst Lone Scherfigs Dogmefilm nr. fem, den romantiske komedie Italiensk for begyndere, der vises i biografklub Danmark.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu