Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

15. september 2000


Camilla Andersen
*Den danske håndboldlandsholdsspiller bærer tilsyneladende ikke nag til Jesper Frigast Larsen, chef de mission for det danske OL-hold, der fik de australske OL-arrangører til at censurere i håndboldspillerens officielle OL-biografi. Årsagen var, at man i biografien blandt andet kunne læse om Camilla Andersens ægteskab med den norske håndboldspiller Mia Hundvin. »De gjorde det for at beskytte mig,« siger fr. Andersen.

Diego Armando Maradona
*Den argentinske eks-fodboldstjerne kørte torsdag ind i en bus på Cuba, hvor han siden januar har været i behandling for narkomisbrug og hjerteproblemer.
Maradona slap med en ankelskade.

Gianluigi Buffon
*Det italienske fodboldlandsholds 22-årige målmand er af Parmas statsadvokatur mistænkt for at have forfalsket et eksamensbevis. Den kreative målmand har brugt beviset til at komme ind på universitetet, så han undgik at blive indkaldt til militæret. På gymnasiet, hvor Buffon skulle have gået i fem år, kender man intet til ham.

Jan Pytlick
*»Hvis vi ryger ud efter den indledende pulje, så må jeg søge nyt job – i Australien,« spøger kvindehåndboldlandstræneren, der udmærket er klar over, at upåagtede nationer som Australien og Brasilien venter i den første runde, hvor fire af fem hold kvalificerer sig til kvartfinalerne.
Anette Møberg Hoffmann
nKvindehåndboldlandsholdet venstrefløj, der sammen med den øvrige trup har OLforberedt sig i Melbourne, pådrog sig under den første træning en fiberskade i baglåret, og har siden været ude af stand til at træne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her