Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

8. september 2000


André Agassi
*OL-guldmedaljerne i tennis falder drastisk i værdi efter at den forsvarende mester André Agassi har meldt forfald. Det samme har Pete Sampras, Richard Krajicek, Cedric Pioline og Jevgenij Kafelnikov. På kvindesiden er der afbud fra Martina Hingis, Mary Pierce, Nathalie Tauziat og Anna Kournikova.

Peter Gade
*Nationens bedste bud på en topplacering i badmintonsingle for mænd ved OL i Sydney blev skuffende seedet som nr. 3.-4. Det betyder, at han allerede i semifinalen kan møde den topseedede indoneser Taufik Hidayat.

Poul-Erik Høyer
*Heller ikke den forsvarende mester fra Atalanta 1996 er begejstret for lodtrækningen i OL-badmintonturneringen. Høyer skal møde verdensmesteren Sun Jun fra
Kina i sin første kamp 18. september.

Al-Saadi Gaddafi
*Den Libyske leder Muammar Gaddafis fodboldtossede søn har i den libyske statsradio meddelt, at han er vendt tilbage som præsident for det libyske fodboldforbund. 26-årige Al-Saadi, der også er anfører på det libyske fodboldlandshold, havde ellers af uransagelige årsager trukket sig ud af forbundet sidst i august.

Dobos og Szekers
*Den ungarske 100 meterløber Gabor Dobos og landsmandinden, 400 meterløberen Judit Szekers, er af det internationale atletikforbund torsdag idømt hver to års karantæne. Dermed røg også OL-billetterne.

Lance Armstrong
*Da den dobbelte Tour de France-vinder i sidste uge kolliderede med en bil, så skaden ikke så slem ud. Nu viser det sig, at Armstrong har pådraget sig et brud på halshvirvlen, og det kan koste ham OL-deltagelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her